22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00 .
Omslag - Vuggesang for liten kriger

Vuggesang for liten kriger

– dikt

Serie: Parallell

av Selma M. Yonus Geir Juell Skogseth (Oversetter) Erling Kittelsen (Oversetter) Per Olav Kaldestad (Oversetter) Selma M. Yonus (Oversetter)

279,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Jeg tygger og beveger tungen / over munnvikene/ bare / for å huske at jeg / har en munn / som kan brukes / uten leppene dine. I korte blaff av intens lengsel og smerte skildrer Selma M. Yonus' dikt en kjærlighetshistorie som lever videre etter at den elskede er død. Med rå ømhet, svart humor og sanselighet føres leseren inn i et indre landskap hvor fortiden er minst like synlig som nåtiden, og landegrenser viskes ut. I Yonus' tydelig artikulerte mørke er søvnen og døden tvetydige størrelser som jeget både kjemper mot og trekkes mot - og aldri slipper av syne. Det ufravendte blikket blottlegger erfaringer knyttet til krig og flukt, men også hvor dypt problematisk døden er i ethvert liv. Vuggesang for liten kriger har blitt skrevet fram parallelt på arabisk og norsk, og inngår i en planlagt serie med tospråklige diktbøker.

Parallell norsk og arabisk tekst. "Boken er utgitt med støtte fra Leser søker bok" - Kolofonen

Bokdetaljer

Forfatter mm Selma M. Yonus Geir Juell Skogseth (Oversetter) Erling Kittelsen (Oversetter) Per Olav Kaldestad (Oversetter) Selma M. Yonus (Oversetter)
Forlag Aschehoug
Innbinding Innbundet
Utgitt 2021
Serie Parallell
Type / Form Skjønnlitteratur Lyrikk
Språk Samisk-bokmål
ISBN/EAN 9788203269127
Antall sider 123 sider
Vekt 243 gram