22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00 . Nettbutikken er stengt uke 28 og 29
Omslag - Geriatrisk sykepleie

Geriatrisk sykepleie

– god omsorg til den gamle pasienten

av Marit Kirkevold (Redaktør) Kari Brodtkorb (Redaktør) Anette Hylen Ranhoff (Redaktør) Herdis Maria Siegert (Illustratør) Anne Langdalen (Illustratør)

821,63
975,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Boken tar utgangspunkt i den eldre pasienten og beskriver prinsippene og særtrekkene ved geriatrisk sykepleie. I tillegg har boken egne kapitler om den geriatriske pasienten i hjem, sykehjem og sykehus. En egen del med 16 kapitler konkretiserer et utvalg av de mest vanlige sykdommer og plager hos eldre. Siste del av boken omhandler livets slutt. Sentralt i boken står det å kunne utøve integritetsbevarende sykepleie, blant annet ved å ta pasienten med i beslutningene, ved å se pasienten som mer enn gammel og syk og ved å støtte og bidra til den gamles og pårørendes mestring. Helsefremmende og forebyggende arbeid fremheves også som viktig i alt arbeid i sykepleien til gamle mennesker. I denne 2.utgaven er alle kapitlene oppdatert og omarbeidet i større eller mindre grad.. To nye kapitler har fått plass: Helsetjenester til eldre i del II og Osteoporose og brudd i del IV. Det har vært en ambisjon at generell kunnskapsutvikling og de organisatoriske endringene i tjenesten gjenspeiles i boken og at helheten og sammenhengen mellom delene er tydeliggjort i de ulike kapitlene.

Bokdetaljer

Forfatter mm Marit Kirkevold (Redaktør) Kari Brodtkorb (Redaktør) Anette Hylen Ranhoff (Redaktør) Herdis Maria Siegert (Illustratør) Anne Langdalen (Illustratør)
Forlag Gyldendal akademisk
Innbinding Heftet
Utgitt 2014
Utgave 2
Kategori Sykepleie
Emne Geriatri
Type / Form Faglitteratur Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788205464490
Antall sider 560 sider
Vekt 1246 gram