22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00 .
Omslag - Fra naturens spiskammer

Fra naturens spiskammer

av Anne Mæhlum Nina Dreyer Hensley Jim Hensley Nina Dreyer Hensley (Illustratør) Jim Hensley (Illustratør) Rolv Hjelmstad (Medarbeider)

392,88
449,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Naturen er vakker og du kan ta den med deg hjem og spise den! Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har mer enn 75 oppskrifter. Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf.

Undertittel på omslaget: 54 ville vekster og 89 oppskrifter

Bokdetaljer

Forfatter mm Anne Mæhlum Nina Dreyer Hensley Jim Hensley Nina Dreyer Hensley (Illustratør) Jim Hensley (Illustratør) Rolv Hjelmstad (Medarbeider)
Forlag Gyldendal
Innbinding Innbundet
Utgitt 2016
Emne Botanikk
Type / Form Faglitteratur Kokebøker Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788205491779
Antall sider 304 sider
Vekt 1270 gram