22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00 .
Omslag - Etikk i helsetjenesten

Etikk i helsetjenesten

av Morten Magelssen (Redaktør) Reidun Førde (Redaktør) Lillian Lillemoen (Redaktør) Reidar Pedersen (Redaktør) David Keeping (Illustratør)

369,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Hva gjør vi når helsepersonell, pasient og pårørende er uenige om behandlingen? Hvilken rolle spiller beslutningskompetanse i etikk og helselovgivning? Kunnskaper om og ferdigheter i etikk er viktig for alle som arbeider i helsetjenesten. Denne fagboka gir en innføring i helseetikk. Den legger særlig vekt på praksisnærkunnskap om de etiske problemene som oppstår i helsetjenesten, og hvordan disse kan håndteres. Boka er egnet som lærebok for alle helsefagutdanninger i Norge, inkludert lege- ogsykepleierutdanningen, samt for alle som kommer til Norge for å jobbe, etter å ha tatt en slik utdanning i utlandet. Den dekker etikklæringsmålene i de nye nasjonaleretningslinjene for helsefagutdanningene. Boka vil også være nyttig for alle som arbeider i helsetjenesten, og i etter- og videreutdanning av helsepersonell. Den er velegnet som en introduksjonsbok for de som deltar i etikkarbeid som klinisk etikk-komiteer eller leder etikkrefleksjonsgrupper.

Bokdetaljer

Forfatter mm Morten Magelssen (Redaktør) Reidun Førde (Redaktør) Lillian Lillemoen (Redaktør) Reidar Pedersen (Redaktør) David Keeping (Illustratør)
Forlag Gyldendal
Innbinding Heftet
Utgitt 2020
Emne Etikk
Type / Form Faglitteratur Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788205534605
Antall sider 249 sider
Vekt 487 gram