22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00
Omslag - Edgar Ludl

Edgar Ludl

– mesterkokk og matpionér

av Heidi Meen Edgar Ludl (Medarbeider) Line Renslebråten (Illustratør)

399,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord. Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd. www.edgarludl.no

Bokdetaljer

Forfatter mm Heidi Meen Edgar Ludl (Medarbeider) Line Renslebråten (Illustratør)
Forlag Meen forlag
Innbinding Innbundet
Utgitt 2019
Emne Mat og drikke
Type / Form Faglitteratur Kokebøker Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788269164305
Antall sider 257 sider
Vekt 1450 gram