22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00
Omslag - Fermentert mat

Fermentert mat

– ekte og godt, helt fra bunnen

av Anne Elisabeth Scheen Paul Paiewonsky (fotografier av)

379,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær. Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter. Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.

Bokdetaljer

Forfatter mm Anne Elisabeth Scheen Paul Paiewonsky (fotografier av)
Forlag Gursli Berg forl.
Innbinding Innbundet
Utgitt 2019
Emne Hjemmekonservering
Type / Form Faglitteratur Kokebøker Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788293311621
Antall sider 173 sider
Vekt 776 gram