22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00
Omslag - Alt enhver kokk bør kunne

Alt enhver kokk bør kunne

– en håndbok for alle som liker å lage mat

Samling: Alt du bør vite-serien

av Joy Manning Jon Berg (Oversetter)

199,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker! Solgt 30 000 eksemplarer.

Bokdetaljer

Forfatter mm Joy Manning Jon Berg (Oversetter)
Forlag Gursli Berg
Innbinding Innbundet
Utgitt 2020
Samling Alt du bør vite-serien
Emne Mat og drikke
Type / Form Faglitteratur Kokebøker Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788293311706
Antall sider 143 sider
Vekt 245 gram
Originalutgave Stuff every cook should know (eng)