22 06 87 50 Mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag 10.00-17.00
Omslag - Kresne barn

Kresne barn

– få barna dine til å spise variert og god mat

av Einar Risvik

349,–
Leveringstid: 3-7 dager Fri frakt

Omtale

Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er tarmens plaster? Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi.

Forord av Arne Brimi

Bokdetaljer

Forfatter mm Einar Risvik
Forlag Pitch forlag
Innbinding Innbundet
Utgitt 2020
Emne Barn
Type / Form Faglitteratur Illustrert
Språk Bokmål
ISBN/EAN 9788293551539
Antall sider 255 sider
Vekt 529 gram